Elérhetőségeim

Iroda

8200 Veszprém,
Hoffer Ármin sétány 2.
(volt Bányatröszt épülete)
Ügyfélfogadás KIZÁRÓLAG TELEFONOS EGYEZTETÉS ALAPJÁN: H-P 8.00-17.00
Szükség esetén ügyfélfogadási időn kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk!
Időpont egyeztetés:
+36-70/379-3802

Információk

Gyermek- és kisállatbarát ügyvédi iroda vagyunk!
Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy telefonon és e-mailben nem áll módunkban jogi TANÁCSOT adni, jogi tanácsot kizárólag szolgáltatásainkhoz kapcsolódóan (szerződéskötés, végrendelet, cégalapítás, cégmódosítás, fmh készítése esetén) adunk! Irodáinkban wifi hozzáférést biztosítunk! Ha nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét, nyugodtan hozza magával! Színezőt és játékautót minden kis ügyfelünknek szívesen biztosítunk, hogy ne legyen számára unalmas a szerződéskötés.

Online ügyfélfogadás

Amennyiben nem tudja megoldani a személyes megjelenést, úgy videohívásban, telefonon és e-mailben is lehetőség van egyeztetni velünk a szerződéshez, vagy egyéb szolgáltatásunkhoz kapcsolódó adatokat. Jogi tanácsadásra online nincs lehetőség.

Online szerződéskötés vagy HÁZHOZ MENŐ ÜGYVÉD

Amennyiben nem tudja megoldani a személyes megjelenést, úgy videohívásban aláírhatja az okiratot, valamint Veszprémben és környékén igény- és akadályoztatás esetén személyesen elvisszük Önnek az ügylethez kapcsolódó szerződés vagy okiratokat! Ezzel kapcsolatban bővebb információért keressen minket bizalommal.