Cégügyek
cégalapítás, cégmódosítás, szerződések
 
Vállaljuk Korlátolt felelősségű társaságok (Kft.), valamint Betéti társaságok (Bt.) cégalapítását, társasági szerződések módosítását, amennyiben ügyvezető személyében változás áll be, esetleg a tagok személye változik (kültag, beltag változik),lakcímük módosult, vagy törzstőke emelés szükséges. Elkészítjük az ehhez kapcsolódó a taggyűlési határozatot, az elfogadó nyilatkozatokat, a szükséges aláírásmintákat, üzletrész adásvételi szerződést, tagjegyzéket. Oldalunkon letölthető székhely-telephely hozzájáruló nyilatkozat mintát talál, melyet székhely- vagy telephely változás esetén szükséges a tulajdonossal kitöltetni és aláíratni. Adatlapunk segítségével tájékozódhat arról, hogy milyen információkat szükséges megadni számunkra, hogy a cégalapítást el tudjuk indítani. Cégalapításhoz szükséges még a tevékenységi kódok (TEÁOR) megadása, melyeket itt talál.
 
Amennyiben a Kft. vagy Bt. tevékenységi körében történik változás, úgy nem szükséges ügyvédhez fordulnia, a módosítás végett keresse könyvelőjét.
 
Kft alapítás szinte azonnal! A cégalapításhoz szükséges okiratokat rövid határidővel, 1-2 napon belül elkészítjük.
 
Online cégalapítás
 
Amennyiben nem tudja megoldani a személyes megjelenést, úgy videohívásban, telefonon és e-mailben is lehetőség van egyeztetni velünk a cégalapításhoz, vagy egyéb szolgáltatásunkhoz kapcsolódó adatokat.
 
Online szerződéskötés vagy HÁZHOZ MENŐ ÜGYVÉD
 
Amennyiben nem tudja megoldani a személyes megjelenést, úgy videohívásban aláírhatja az okiratot, valamint Veszprémben és környékén igény- és akadályoztatás esetén személyesen elvisszük Önnek az ügylethez kapcsolódó okiratokat! Ezzel kapcsolatban bővebb információért keressen minket bizalommal.